Zonnekinderen

OAuthException: Error validating application. Application has been deleted.
Deel dit met je vriendenShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

5 gedachten over “Zonnekinderen”

 1. beste,
  ik ben werkzaam in Psychiatrisch Verzorgingstehuis Schorshaegen te Duffel. Binnen ons activiteitenaanbod hebben we ook momenten ‘handwerken’.Het is steeds leuker om iets te haken ,breien,naaien,… voor een goed doel,dit motiveert meer!
  Via Poekie ben ik bij jullie terecht gekomen.We zien het wel zitten om mee dekens en knuffels voor jullie te maken.Kunnen jullie meer info sturen over hoe het in zijn werk gaat om deze bij jullie bezorgd te krijgen?

  groetjes, Marijke

  1. Dag Marijke , wat leuk dat jullie mee willen helpen . Kan je een emailke sturen naar ” zonnedekens@gmail.com ” aub ? Ik probeer je al meerder malen je te mailen maar ik krijg steeds het bericht dat het niet leverbaar is . Dan kan ik jou de gegevens doorsturen .

  2. Dag Marijke , Sorry voor het laat antwoorden maar we hebben heel wat problemen gehad met de website.We konden er zelf maanden niet meer binnen . Dank zij onze nieuwe webmaster is alles nu weer ok .
   We kunnen alle hulp gebruiken dus ja je aanbod is meer dan welkom .Dank je wel !
   Voor verdere info graag even een mailtje sturen naar ” zonnedekens@gmail.com ” aub

 2. hey,

  Waar komen jullie precies samen in Grembergen? Ik kan wel naaien, als de uren goed uitkomen wil ik gerust een keertje of meer komen helpen

  groetjes

  Nele

  1. Dag Nele , we komen samen in het Zorgpunt De Brug
   Rootjensweg 77 , 9200 Grembergen en dit iedere laatste dinsdagnamiddag van de maand ( niet in december ) Altijd welkom .
   Groetjes Miet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 

Dekens en knuffels voor zwaar en langdurig zieke kinderen en tieners