27 gedachten over “Contact”

 1. We willen jullie graag bedanken voor het prachtige zonnedeken dat Stelle (ons dochtertje van 8 weken) vorige week op intensieve in Gent gekregen heeft na haar hartoperatie. Het was letterlijk een ‘hartverwarmend’ gebaar en ze droomt er nog steeds zacht onder weg. Het maakt haar ziekenhuisbedje heel wat minder kil en thuis zal het ons eraan blijven herinneren hoe dankbaar we mogen zijn dat ons Stelle nog steeds bij ons is! Prachtig initiatief!

  Groetjes
  Annelies

 2. Vandaag kreeg ons 9 maanden oude zoontje, dat opgenomen is op de intensieve zorgen van het Prinses Elisabeth-ziekenhuis UZ Gent, een knuffeltje en een klein dekentje namens ‘Zonnedekens’.
  Wij vinden dit een prachtig initiatief.
  Hartelijk bedankt voor dit fijne gebaar.
  Dank aan de initiatiefnemers en aan de makers…

  Lyne en Alexander

 3. hallo wij hebben deze week een zonneknuffel gekregen op de pediatrie van uz gent ik en mijn zoontje (10 maand) waren er heel erg blij mee bedankt voor dit mooie zonneknuffel

 4. Beste organisatie,

  Onze zoon Luis heeft gisteren in het UZ Gent een dekentje mogen ontvangen. Bedankt aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt! Zal voor altijd een mooie herinnering blijven.

  mama&papa van Luis

 5. Beste mensen,

  Onze zoon Guust lag al vaak in het ziekenhuis UZ Gent. Hij kreeg deze keer een prachtig zonnedeken en ook een paaskonijn. Daar was hij heel blij mee en wij ook. Nu we terug thuis zijn, kreeg dit een speciaal plaatsje. Zijn konijn in zijn schatkist en zijn dekentje boven op de kamer. Heel erg bedankt om een lach te toveren op zijn en ons gezicht.

  Vele lieve groetjes, mama en papa van Guust en Guust natuurlijk!!!!

 6. Lieve vrijwilligers,

  We willen jullie hartelijk bedanken voor de zonnedeken die onze dochter Lene (7 jaar) kreeg in het UZ Brussel. Ze is er super blij mee en het toverde een lach op haar gezichtje!

  Doe zo verder!!!

  Groetjes,

  Maarten en Els
  Lene en Fien

  1. Heel graag gedaan ! We zijn blij dat het jullie plezier deed . Dank je wel om het te laten weten ! Het is voor al de helpers een opsteker om volop verder te doen .
   Lieve groetjes
   Miet

 7. Bedankt voor het prachtige dekentje!
  Ons dochtertje ligt nu op intensieve zorgen in Uz Gent, heel leuke & mooie attentie!
  Knap werk!
  Groetjes Manon

  1. Heel graag gedaan ! We zijn blij dat het jullie plezier deed . Dank je wel om het ons te laten weten ! Het is een exta vitamientje voor al de vrijwilligers .
   Lieve groetjes
   Miet

 8. Heel hartelijk bedankt voor het dekentje en de knuffel voor mijn zoontje Robby die daar afgelopen week verbleef. Prachtig initiatief die de kinderen een glimlach op hun gezicht tovert. Doe zo voort!

  Sara en Robby

  1. Heel graag gedaan ! We zijn blij dat het jullie plezier deed . Dank je wel om het ons te laten weten ! Het is een exta vitamientje voor al de vrijwilligers .
   Lieve groetjes
   Miet

 9. Hallo,

  Vandaag kreeg onze zoon Arno een zonnedeken en een zonneknuffel. Na bijna 6 weken in UZ Gent is dit zeer een deugdoend en superleuke verrassing. Bedankt aan alle vrijwilligers en iedereen die dit mogelijk maken, jullie maken veel kinderhartjes blij, gr Kathy en Arno

 10. YOU ARE ALL DOING A WONDERFUL JOB!! THESE BLANKETS AND TOYS ARE BEAUTIFUL..GOD BLESS YOU FOR ALL YOU DO FOR THE CHILDREN! YOU ARE ANGELS OF GOD SENT TO DO HIS WORK AND BRING LIGHT INTO THE HEARTS AND SOULS OF THESE CHILDREN. I AM FRIENDS WITH CONNIE DE MUL..I LIVE IN THE USA WE HAVE BEEN FRIENDS FOR MANY YEARS, SHE IS AN ANGEL OF MINE, SHE BLESSES ME WITH HER LOVE AND FRIENDSHIP. I AM BLESSED……..THANK YOU FOR ALL YOU DO IN GODS NAME…………..BJGATES

 11. Dag vrijwilligers van zonnedekens,

  Ons dochtertje van negen weken heeft onlangs 2,5 weken in het UZ Gent gelegen. Het eerste wat ze kreeg was een mooie knuffel en een dekentje. Dat was zo fijn. Wat een super werk leveren jullie! Duizendmaal dank! De knuffel en het dekentje liggen nu in haar parkje.

  Groetjes, David en Isabel

 12. hallo;
  we zijn een bende creatievelingen in Deurne. We gaan begin september een planning voor dit jaar opzetten. Zouden wij iets voor jullie kunnen maken? we hebben ooit eens dekens gemaakt voor een ziekenhuis, inktvisjes voor couveuse kindjes… wat zouden we voor jullie kunnen betekenen? groeten JOke

 13. Dag lieve mensen van zonndekens,

  Mijn zoontje Boris van 1 jaar lag vorige week op intensieve zorgen van het UZ Gent.
  Met het zonnedekentje gaf zijn bedje een beetje minder een ‘medisch’ gevoel. Heel aangenaam voor ouders in die moeilijke periode.

  Een dikke merci,

  Laure

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 

Dekens en knuffels voor zwaar en langdurig zieke kinderen en tieners