Hartverwarmende verhaal van een lieve mama over kleine Finn <3

Dank je wel om dit met ons te delen .
“Ik hoop dat ik het op de juiste plaats doe, maar met deze foto willen wij jullie graag bedanken voor deze mooie knuffel! We kregen deze toen ons zoontje op IZP verbleef in het UZ in Gent. Die was op dat moment een troost en houvast, vooral voor mij en mijn man tijdens Finn’s verblijf toen hij zichzelf niet was. Voor hem vooral nu, nu alles voorbij is en hij echt terug de oude is. Hij hing vroeger niet vast aan een knuffel, maar deze is toch echt een ‘specialleke’ , eentje met een speciale betekenis! HEEL HEEL HEEL ERG bedankt! Ik zet nog wat foto’s in de reacties.
Ook heel erg bedankt voor de pakjes die hij krijgt na de prikjes, dat zorgt ervoor dat hij toch iets sneller vergeet dat hij opnieuw geprikt is 🙂

Deel dit met je vriendenShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

2 gedachten over “Hartverwarmende verhaal van een lieve mama over kleine Finn <3”

  1. Bedankt voor de knuffel die mijn zoontje kreeg tijdens ons verblijf op de spoedafdeling van UZ Gent. Dit was een troost voor hem. Dikke pluim voor jullie organisatie!

  2. Dag allemaal,
    In januari werd mijn jongste zoontje Niels (2,5 jaar oud) naar de afdeling intensieve zorg pediatrie van het UZ Gent gebracht na een status epilepticus. Het waren bange en verwarrende uurtjes voor hem en voor mezelf in het ziekenhuis. Het mooie dekentje dat hij kreeg was een troost voor ons allebei. Het moet ook nu nog overal mee naartoe! Ik wil heel graag alle vrijwilligers bedanken: jullie doen fantastisch werk en bieden heel veel steun hierdoor! Dikke knuffel van een dankbare mama en haar zoontje!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *