Oproep!

Oproep om een meisje heel gelukkig te maken : 
Hanna is een lief meisje dat vecht tegen lymfeklierkanker . Dit hongaars gezin heeft niet veel leefruimte. Om haar toch een beetje het gevoel te geven van een eigen kamer te hebben waar ze rust kan vinden tijdens haar chemokuur is er in de living een tussenwand gemaakt . Dat kamertje heeft geen ramen .De leerkrachten van haar school zijn grote lappen stof komen bevestigen waaraan ze dan de kaartjes die ze krijgt kan ophangen . Helpen jullie mee de kamer te versieren met een massa kaartjes ? 
Adres : Hanna Polgar , Hegyl u.15 , 8669 Miklosi , Hungary
Dit bericht delen is natuurlijk ook leuk

Deel dit met je vriendenShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *