GEEN BERG TE HOOG !

Het is zo ver ! Morgen start een gesponsorde fietstocht tussen Zwevegem en de top van de Mont-Ventoux De leerlingen en leerkrachten van Leielandscholen Campus Sint-Niklaas Zwevegem willen nl geld inzamelen voor 3 goede doelen : de speelgoedkoffer van IZP UZ-Gent , de Cliniclowms en wij .

De leerlingen geven op woensdag 13 mei het startschot: ze fietsen 30 kilometer van Zwevegem tot Mont St-Aubert. Daar nemen drie leerkrachten, meneer Tytgat, meneer Everaert en meneer Vandevelde, het over en fietsen verder tot aan de voet van de Mont Ventoux. Ze leggen deze 800 kilometer af in 3 à 4 dagen. Aan de voet van de Mont Ventoux geven zij de fakkel door aan mevrouw Lernout, haar zus en schoonbroer en meneer Cottenier Jullie kunnen hun avonturen hier volgen : https://geenbergtehoog.wordpress.com/

Deel dit met je vriendenShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *