Bijeenkomst te Wachtebeke

OAuthException: Error validating application. Application has been deleted.

Het is een rustig inpakdagje geworden . Dank je wel voor al het moois !

Deel dit met je vriendenShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Een gedachte over “Bijeenkomst te Wachtebeke”

  1. Zo mooi, mijn dochtertje amytje gaat bij mieke verhelst een onthaalmoeder. En is 1 uit de 1000. Ze heeft mij verteld over jullie en vind het een super initiatief. Ik zou het ook wel zien zitten om jullie te helpen. Op welke manier dan ook. Als ik maar kan helpen en kindjes kan gelukkig maken. Ikzelf ben van wachtebeke. Laat mij maar weten hoe ik kan helpen. Mvg Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *