Nieuws

Groot nieuws !

Praktiche info stopzetting Poekie en info nieuw project!!!!

Het Poekie-project gaat afgesloten worden . Het doel om 100 knuffels
aan zieke kinderen te kunnen schenken werd ruim overtroffen… Poekie heeft bijna 5000 knuffels mogen ontvangen! Poekie kan met een warm hart en veel dankbaarheid terugkijken op 2 intensieve jaren.
Maar alle creatieve vrijwilligers kunnen aan de slag blijven, het mooie en warme gebaar naar de kinderen toe kan blijven doorgaan. De leemte die nu zou ontstaan wordt met alle plezier ingevuld door Zonnedekens. Zij gaan met de nodige ervaring en veel enthousiasme een nieuw project starten, namelijk Zonneknuffels. Een gelijkaardig project als Poekie, maar toch helemaal nieuw!

Goed om weten :

– vanaf nu verloopt de communicatie voor het verzenden van jullie knuffels en voor praktische informatie via Zonneknuffels. Ook dekentjes, sjaals, mutsjes,…zijn daar welkom! Stuur gewoon even een mailtje naar zonnedekens@gmail.com en je ontvangt de nodige informatie!
-De knuffels die momenteel nog in voorraad zijn bij Poekie worden door Poekie verder verdeeld naar de ziekenhuizen. Indien er na de verdeling toch nog een aantal knuffels over zijn, dan worden deze knuffels met veel liefde ‘geadopteerd’ door Zonneknuffels! Ook worden er deze zomer knuffels geleverd aan BiJeVa, zomerkampen voor kansarme kinderen.
-Het Poekie-blog blijft nog even actief. Jullie mogen nog vele berichtjes verwachten over de knuffels die de afgelopen weken zijn geleverd, alsook berichtjes ivm de leveringen aan de ziekenhuizen.
-De centjes uit de Poekie-spaarpot worden na het afsluiten van het project aan het Kinderkankerfonds en aan We Love Marie Fonds gegeven. Info hierover komt uiteraard op het Poekie-blog.

Poekie wil jullie nog eens van harte bedanken voor jullie énorme inzet, DANK JE WEL!
Zonneknuffels heet jullie van harte welkom voor een nieuw en creatief avontuur!

Met vriendelijke groeten,

Miet Verbeke – Zonneknuffels
zonnedekens@gmail.com

Saskia Imbert – Poekie
poekie@telenet.be

Deel dit met je vriendenShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *