Knuffelbee

22.22u op de wekkerradio. Ik lig nog even na te genieten van mijn mooie dag vandaag. Deze morgen vrolijk de huishoudelijke taken afgewerkt. Een wasje buiten opgehangen ( het was eindelijk weer eens mooi weer). Avondeten voorbereiden WANT … het was bee !!! Met mijn auto propvol gestouwd met materiaal om knuffels te maken op weg naar Ria . Om half1 was de eerste enthousiasteling reeds present. Tussen 13 en 14u kwamen de andere vrijwilligers ook allemaal toe. Met 15 waren we.

blog001

Dan een beetje uitzoeken wie wat kan doen en na een tijdje loopt het als een trein. Met hier en daar vertragingen : heeft er iemand nog wat stikwerk voor mij , ik zit zonder vulsel, heeft er iemand een leesbril voor mij want mijn ogen doen hun werk niet meer zo goed… Ondertussen hier en daar een mop, een anekdote maar ook serieuze dingen worden er verteld. We worden op tijd van een drankje voorzien door Ria want werken met een droge keel gaat nu eenmaal niet hé. Voor we er erg in hadden, was het 17u. Tijd om in te pakken. Maar er had blijkbaar niemand veel zin in. Tot 18u zijn de laatste gebleven. Ons resultaat : 58 knuffels!!!!

blog002

Een dikke proficiat en een welgemeende dankjewel aan iedereen die geholpen heeft !!! En dan de zaal opruimen terwijl Jo alles in mijn auto probeert te proppen. Na het avondeten kijken we nog naar de Premiejagers en de kampioenen. Dan nog wat opruimen en toch nog wat blokken snijden voor de volgende bee. Ik kan het niet laten he. Maar eerst zaterdag onze zonnefeestmarkt. We verwachten iedereen aan ons kraam natuurlijk. We hebben een tombola waarmee iedereen prijs heeft (kwestie van een beetje geld bijeen te krijgen om materiaal aan te kopen he). Er is een prachtige quilt te winnen. Je kan je naam laten etsen op glas. Je kan 1 of meer van onze prachtige knuffels adopteren. Ik kijk er alvast naar uit !!! Ondertussen is het 22.56u op de wekkerradio. Tijd om onder zeil te gaan. Morgen heb ik weer een drukke werkdag voor de boeg.

Dikke bees

Karina

Deel dit met je vriendenShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *